Editorial Board

Editor in Chief

Associate Editors

Editorial Office

  • Chelo Lario, Universidad Politécnica de Valencia, España

Scientific Committee

  • Stephanie Buijs, School of Veterinary Sciences, University of Bristol, Langford House, Langford BS40 5DU Agri-Food and Biosciences Institute, Large Park, Hillsborough BT26 6DR, Reino Unido
  • Carlos Calvete, CITA-Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón, España
  • Sylvie Combes, INRA-Institut National de la Recherche Agronomique, Francia
  • Susana Chamorro, CSIC-Consejo Superior de Investigaciones Científicas, España
  • Peter Demeyer, Institute for Agricultural and Fisheries Research (ILVO), Bélgica
  • John E. Fa, Durrell Wildlife Conservation Trust., Reino Unido
  • Jörns Fickel, Leibniz-Institute for Zoo and Wildlife Research, Alemania
  • Grégoire Leroy, INRA Génétique Animale et Biologie Intégrative, Francia
  • Fabio Luzi, Università degli studi di Milano, Italia
  • Alain Milon, Ecole Nationale Vétérinaire de Toulouse, Francia
  • Raymond Novak, INRA-Institut National de la Recherche Agronomique, Francia
  • Abida Ouyed, CRSAD-Centre de recherche en sciences animales de Deschambault, Canadá
  • Miriam Piles, IRTA-Investigación y tecnología agroalimentarias, España
  • Yono Raharjo, Indonesian Research Institute for Animal Production, Indonesia
  • Gabriela Rodríguez-Manzo, CINVESTAV- Centro de Investigación y de Estudios Avanzados del Instituto Politécnico Nacional, México
  • Ana Silva, Universidad de la República, Uruguay